marți, 18 septembrie 2012

"Reiki este o tehnica de vindecare spirituală " - Mikao Usui

Reiki este o cale a cunoasterii de sine. A adevaratului Sine. Niciodata nu o sa reusesc sa atrag atentia suficient ca totul în Reiki este conectarea cu adevaratul Sine, cu cunoasterea noastra launtrica, spune Don Beckett. Este una dintre numeroasele metode de evolutie spirituala, de constientizare si de reactivare a legaturii cu divinitatea.

Reiki iti schimba optica de viata si iti poate reda forta de a merge mai departe, iti  limpezeste gandirea si poate fi un instrument in clarificarea  alegerilor pe care vrei sa le faci.Reiki este dezvoltare personala, autocunoastere dar si practica si atitudine spirituala. Reiki este una dintre cele mai puternice cai de autoimputernicire, de reechilibrare si vindecare. Practica Reiki te ajuta sa iti recapeti echilibrul si puterea interioara, iti reda seninatatea si pofta de viata, te ajuta sa traiesti mai deschis, optimist si inspirat, iti da forta sa iti urmezi creativitatea si inspiratia, te face un om mai bun si o persoana mai inteleapta.

Este potrivit timpurilor pe care le traim, este potrivit oricarui temperament sau oricarei probleme personale ce implica si o rezolvare pe cale psiho-spirituala si energetica.
Reiki ofera cea mai mare libertate de a fi, este lipsit de conditionari (dar ofera recomandari).
Reiki este o metoda simpla, puternica si directa de vindecare a bolilor energetice, sufletesti si fizice.


Reiki se adreseaza tuturor celor care:

- celor care doresc sa isi regasesca linistea interioara, puterea personala si creativitatea
- celor care doresc sa isi imbunatateasca relatiile personale
- celor care vor sa se dedice evolutiei personale si spirituale


Pentru cei care doresc terapie prin reiki ma puteti contacta la adresa de mail: transformarepersonala8@gmail.com

Scopul terapiei Reiki este de reechilibrare a organismului, eliberarea unor blocaje, stimularea proceselor de vindecare a unor afectiuni, imbunatatirea starii generale  - fizice, emotionale sau mentale prin marirea rezistentei la efort sau conditii de stres.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu