duminică, 20 octombrie 2013

Tarot 2013

Cartea de tarot a anului -  Îndrăgostiţii

Pregăteşte-te, în 2013 spunem bun venit Cărţii a VI-a de Tarot, Îndrăgostiţii. Cartea de tarot a anului ne poate da indicii suplimentare despre oportunitățile și provocările cu care ne-am putea confrunta în acest an.. Atributele asociate cu Îndrăgostiţii vor fi atributele care vor fi în vigoare la nivel global, pentru întreg anul calendaristic.

Pentru cei curiosi sa afle cum se determina Cartea de Tarot a anului, metoda de calcul este identica cu cea folosita in numerologie, pentru determinarea Anului Universal - adica insumam cifrelor anului (2+0+1+3=6)  

In tarot numarul 6 este asociat cu cartea IndragostitiiDeci calităţile arhetipale ale Cărţii de tarot Îndrăgostiţii vor fi suprapuse peste tot ceea ce se va întâmpla în anul 2013..

2013 - Cartea de tarot Indragosttii
Toti am experimentat sentimentul de iubire. Senzaţia de plutire, când totul în jurul nostru pare mai luminos, mai viu, mai conectat, când pasiunea este mare. Însă cartea de tarot Îndrăgostiţii este mult mai complexă decât ar putea părea la o primă vedere. Numele acestei cărţi ne duce cu gândul la iubire, relaţii, atracţie sexuală, uniune, însă această carte ascunde multiple alte faţete. Cartea de tarot "Îndrăgostiţii" se referă la dragoste, dar merge mult mai adânc: la ce înseamnă cu adevărat o relație, o uniune autentică și armonioasă, la ce este cu adevărat dragostea.


Această carte face referire la relația interioară dintre masculin și feminin, din fiecare dintre noi, şi cum ne exprimăm în relațiile noastre fizice. O uniune de iubire cu o altă persoană ne poate crește gradul de înțelegere a vieții, ne poate ajuta să creştem şi să ne reînnoim. Dragostea și angajamentul ne oferă un potențial semnificativ de creștere spre divin, spre legătura finală pe care o căutăm cu toții.

La un nivel mai profund această carte se referă şi la alegerile pe care le facem, cum facem alegerile în viaţa noastră. De obicei aceste alegeri depind de modul în care ne percepem pe noi înşine în schema mai largă a lucrurilor. Cartea de tarot Îndrăgostiţii ne spune că oamenii cu care ne asociem şi cărora le dăm iubirea, atenţia şi devotamentul nostru, sunt de fapt o reflecţie directă a propriei noastre imagini de sine. Când suntem nervoşi, imaturi sau egoişti, atragem oameni în vieţile noastre care alimentează aceste atitudini. Când trăim la o vibraţie înaltă, atragem şi apreciem persoanele care se află la aceeaşi vibraţie, a căror lumină străluceşte la fel de mult. Cu alte cuvinte, cu cât suntem noi mai sănătoşi şi mai fericiţi,. cu atât şi cei cu care alegem să fim sunt mai sănătoşi şi fericiţi.

Una dintre lecțiile importante pe care le aduce această carte, Îndrăgostiţii, este că trebuie să ne iubim şi să ne respectăm în primul rând pe noi înşine, înainte de a putea fi cu adevărat deschişi, vulnerabili, nevinovaţi, iertători și capabili să iubim necondiţionat pe altcineva. Fiind capabili de a face acest lucru ne vindecăm şi ne apropiem de şinele nostru superior. Din acest loc vom oglindi iubirea autentică, atrăgând astfel la noi aceeaşi lumină.

Pe parcursul anului 2013 am putea fi puşi în situaţia de a ne reevalua relațiile pe care le avem cu oamenii, să le aprofundăm şi să le mutăm la un alt nivel. Probabil ne va fi mai uşor să conştientizăm ce ne dorim şi de ce avem nevoie în relaţii, şi invers, ce nu ne dorim şi nu avem nevoie în relaţii. De obicei în anul guvernat de Îndrăgostiţii ni se prezintă o mulţime de opţiuni, de alegeri pe care trebuie să le facem - între două situaţii, două persoane, două aspecte, Acest an poate fi un punct de cotitură major în viața noastră.

Alegerile pe care le facem se bazează fie pe dragoste, fie pe frică. În timpul acestui an, guvernat de cartea de tarot "Îndrăgostiţii" am putea fi puşi în situaţia să înţelegem dacă alegerile pe care le facem (în relaţii) sunt facute ghidaţi de iubire, sau de frică.

La nivel global, anul 2013 va avea legătură cu felul în care facem alegeri şi cum aceste alegeri vor reflecta în mod direct valorile noastre comune şi modul în care noi, ca popor, ne vedem. Cartea de tarot Îndrăgostiţii atrage atenţia că urmează schimbări care vor avea o influenţă profundă în destinul nostru, ca naţiune. Cartea Îndrăgostiţii indică că ne aflăm la o răscruce de drumuri, într-un punct în care trebuie să luăm o decizie, în care trebuie să alegem între vibraţia înaltă sau cea joasă.

Afirmaţia anului: Mă iubesc și mă accept!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu