sâmbătă, 16 noiembrie 2013

Meditatii arhangheli

Arhanghelii si ingerii ajuta la ascensiunea noastra

Dragilor,


        Din Dimensiuni Angelice vine o binecuvântare minunată pentru acest moment special. Prin Dispensa Divina, Ingerii sunt disponibili pentru procesul de ascensiune.

          Acesti Ingeri detin frecvente spirituale de care aveti foarte mult nevoie, astfel incat sa puteti trai in armonie cu energiile tot mai mari de trezire.


          Ingeri si Arhangheli supravegheaza evolutia Pamantului si fiecare persoana de pe planeta in acest moment.Odata cu cresterea frecventelor ati castigat si constientizare clara in acest moment. Acest lucru este util, astfel incat sa puteti fi deschisi la domeniile de Lumina Divina. 
        Ingerii sustin si va ofera asistenta specifica .Cand cereti ajutorul lor, Ingerii va umplu cu Lumina Divina,care ofera binecuvantarea in orice aveti nevoie indiferent de situatie.

         Vremurile de acum au devenit foarte confuze pentru multi oameni, frica inutila a aparut in inimile omenirii. Taramurile Raiului recunosc nevoie de modificari foarte directe si uimitoare pentru a asigura confortul si solutiile de care aveti nevoie in orice moment. A fost decretat ca Ingerii sa aduca energii pe tot Pamantul, astfel incat energiile fricii sa dispara si Pamantul sa isi continue evolutia sa.

         Arhanghelii furnizeaza asistenta angelica pentru cei care traiesc in armonie si pace si aleg sa fie ancorati in frecvente mai mari ale Pamantului.

     Ciclul Eclipse: Este recunoscut faptul ca Ingerii ofera asistenta la scara larga inainte de a incepe ciclul de Eclipse de pe 25 Aprilie. 
        Aveti acum Legiuni de Ingeri. Am spus ca ciclul de eclipse va fi cea mai mare opotunitate pentru transformare radicala in masa cum nu a fost niciodata. Veti fi capabili sa simtiti sentimentele voastre foarte direct. Ca sa ramaneti in echilibru, va trebui sa utilizati intensitatea energetica in moduri ingenioase ca sa serveasca cel mai bine scopului sufletului vostru, in asa mod va este furnizat de Ingerii vostri.

       Va incurajam sa va deschideti inimile si mintile voastre pentru a primi solutii creative, care abunda in frecventele inalte ale Iubirii Divine. Acest proces este simplu si el ia in considerare atribute si calitati spirituale de care aveti nevoie in viata voastra.

         De multe ori vedeti opusul a ceea ce simtiti, daca sunteti confuzi, aveti nevoie de claritate. Momentan sunt Arhanghelii care sunt direct conectati cu sistemul vostru de chakre, astfel incat acestia stiu intim ce nevoi aveti in planul sufletului vostru pentru a va indeplini destinul. Nu este necesar sa stiti fiecare fiinta de Lumina in mod special, noi va dam o imagine de ansamblu pentru a incepe acest proces cu mai multe informatii in urmatoarele saptamani.

PS: Fiecare Arhanghel care lucreaza direct cu evolutia planetara si personala detine matricea puterii spirituale expansive de Pace, Uniune Divina, Intelepciune si vindecare, atributele spirituale cele mai dorite de cei treziti. Acesti Arhangheli au vorbit de-a lungul istoriei, dar niciodata nu a existat o asemenea oportunitate de a crea transformare.


Meditatiile vor avea loc in fiecare seara la ora 20, incepand de luni 18 Noiembrie 2013.

Luni vom medita in rezonanta cu Arhanghelul Ariel
Marti - A. Azrael
Miercuri - A. Chamuel
Joi - A. Gabriel
Vineri - A. Haniel
Sambata - A. Jeremiel
Duminica - A. Jophiel

Aceste meditatii pot fi reluate la cerere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu