vineri, 31 ianuarie 2014

Mesajul lunii FEBRUARIE


Acestea sunt cartile extrase de mine, de la dreapta la stanga. In mod normal interpretam inceputul lunii: " TOTALITATEA", mijlocul lunii: " CREATORUL" si sfarsitul lunii: "LUPTA". Insa cum nimic nu-i intamplator, cand am vazut ca am scanat invers...am avut revelatia ca aceste influente pot fi toata luna, in functie de unde ne pozitionam. Adica putem incepe ziua cu o "lupta" interioara sau chiar exterioara insa daca stim sa o administram corect ne vom conecta cu "Creatorul" si apoi vom fi una cu " Totalitatea"-intregul. Acest proces poate fi si invers, sa fim una cu "Totalitatea", apoi ne conectam cu "Creatorul" si spre sfarsitul zilei sa simtim o "Lupta". Se poate ca intr-o zi sa se intample doar o anumita manifestare...Totul se intampla exact asa cum trebuie la momentul potrivit. 

Interpretarea cartilor:

  • LUPTA:  in imagine vedem o persoana inchisa in armura, singurul lucru vizibil sunt ochii maniosi si pumnii stransi de manie. Daca priviti bine armura,  veti constata ca ea este acoperita cu butoane, gata sa detoneze o bomba la cea mai mica atingere. Pe fundal apar niste umbre: doua figuri care se bat pentru un castel. Acesta este filmul care se deruleaza in mintea eroului nostru.
Un caracter exploziv sau o furie nestapanita ascund  de multe ori un sentiment profund de durere. Omul crede ca daca ii sperie pe altii, nu va mai fi ranit el insusi. In realitate, lucrurile stau exact pe dos. Prin acoperirea ranilor noastre cu o armura, noi nu facem altceva decat sa impiedicam vindecarea lor. Prin tinerea celor din jur la respect, nu facem decat sa ne opunem iubirii si hranei sufletesti de care avem nevoie. Daca simtiti ca aceasta descriere vi se potriveste, inseamna ca a sosit timpul sa renuntati la lupta. Exista atata iubire in jurul dumneavoastra, nu trebuie decat sa o acceptati.
 Incepeti prin a va ierta pe sine. Meritati acest lucru.

  • CREATORUL Maestrul Zen ilustrat in aceastra carte a domolit energia focului, pe care o poate folosi intr-un sens creator, nu distructiv. El ne invita sa recunoastem si sa participam alaturi de el la acel tip de intelegere care nu le apartine decat celor care au reusit sa isi controleze focul pasiunii (lupta din interior-fac referire la prima carte interpretata), fara sa-l reprime insa si fara sa-i permita sa devina distructiv si dezechilibrat. Maestrul este atat de perfect integrat incat pentru el nu mai exista nici o diferenta intre lumea interioara si cea exterioara. El le ofera tuturor celor care vin la el darul intelegerii si al integrarii, darul luminii creatoare care emana din centrul fiintei sale.
Regele de  Foc ne transmite mesajul ca tot ceea ce incepe acum, cand intelegerea noastra  a atins pragul maturitatii , ne va aduce roade bogate, care ne vor imbogati viata personala, dar si cea a altor persoane. A sosit timpul sa va manifestati calitatile si experienta dobandita in cursul vietii.

  • TOTALITATEA Cele trei femei plutesc in aer, libere si vesele, dar perfect constiente de ceea ce fac si interdependente intre ele. Intr-un numar de trapez, nimeni nu-si permite sa greseasca, fie si  numai pentru o singura secunda. Figura simbolizeaza aceasta atentie deplina asupra momentului prezent.
Uneori ni se pare ca avem prea multe lucruri de facut si ne risipim energia facand putin ici, putin colo, in loc sa ne asumam pe rand cate o sarcina ducand-o pana la capat. Este posibil ca sarcina care o avem de indeplinit sa ni se para "plicticoasa", uitand ca nu conteaza ce faci, ci cum faci ceea ce faci. Implicarea totala in activitatea pe care o avem de facut, indiferent care este aceasta, este unul din marile daruri pe care vi le puteti face singur. Asumati-va sarcinile pe rand, dar staruiti asupra lor cu o atentie deplina si cu intreaga energie de care dispuneti. In acest fel, tot ceea ce veti face va capata o vitalitate noua, profund creatoare, si va va aduce mari bucurii.
Succes.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu