joi, 17 aprilie 2014

CURS SCHIMBAREA GANDIRII

In acest curs veti afla cum sa schimbati gandirea negativa care ne-a fost mereu indusa de catre cei din jur prin cuvintele " ai grija", "esti mic si neinsemnat", ca este prea "greu" , " esti un pacatos" si multe altele.

 E timpul sa faci acea schimbare care ti-o doresti de mult. Ai dreptul sa existi si sa experimentezi viata asa cum iti doresti. Vei invata sa iesi din starea de victima, ca trebuie sa te resemnezi. Vor fi cateva lectii despre prosperitate si situatii financiare favorabile. Vei afla cum sa nu iti mai scape de sub control, vei sti cum sa gasesti solutiile problemelor. Vei afla raspunsul la intrebarile de ce Dumnezeu nu este langa mine cand am nevoie de El.  Vei stii cum  sa scapi de vinovatie si de credinta "ca este imposibil". La fiecare lectie voi face referire la cateva paragrafe din biblie care afirma ca ceea ce spun este scris. Dupa cele 40 zile iti vei da seama cum viata ta s-a schimbat radical si asta lucrand cu tine, cu siceritate si vointa si bucurie.

In fiecare zi vei primi un mail care te va ghida si care iti va spune ce ai de facut.

Vei schimba gandurile ca nu pot, ca nu am destul, ca esti coplesita, ca ti se intampla ceva rau, ca ai prea multe griji, ca viata ta nu este importanta si multe alte teme.

Surpriza recomandare documentare despre minte si intelegerea ei.

Cursul incepe pe data 29 APRILIE 2014, timp de 40 zile. 
Inscrierea la curs costa 35 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu