luni, 5 mai 2014

MESAJUL INGERILOR PENTRU LUNA MAI 2014


Am facut o citire cu 5 tipuri de carduri si o setare de 5 carti din fiecare set. Asta pentru ca suntem in luna a 5-a. Cardurile folosite sunt: Angel Tarot Cards, Archangel Power Tarot Cards, Archanghel Michael Oracle Cards, Daily Guidance from your Angels Oracle Cards, Magical Mermaids and Dolphins Oracle Cards.

In prima parte a lunii mai pana aproximativ pe data de 10 culegem roadele ce le-am semanat in ultimele luni. Roade ne referim aici la ganduri, actiuni, sentimente.. tot ceea ce TU ai investit acum SE VEDE. Incepi sa simti RASPLATA, poate anumiti oameni acum isi vor schimba atitudinea fata de tine, incep sa TE VADA asa cum esti tu cu adevarat asta pentru ca TU ai decis sa te accepti mai mult asa cum esti. Incepi sa te bucuri de anumite recompense financiare pentru ca te-ai deschis spre noi oportunitati, incepi sa te bucuri de tine, de cei dragi si sa gasesti magie in lucrurile simple: cum ar fi un rasarit de soare, un zambet de copil, o floare care se deschide etc. In acelasi timp simti cum tot ceea ce faci este o „investitie” pe termen lung, chiar daca unele roade se arata tu trebuie sa continui sa te dezvolti, sa te accepti, sa te iubesti, sa te eliberezi de ceea ce nu iti mai serveste.. procesul continua.
 

Stii si simti ca ai depasit o etapa importanta din viata ta, insa la fel simti si stii ca trebuie sa te arati LUMII, asa cum esti, trebuie sa iesi pe SCENA VIETII, sa te ASUMI legat de cine esti, de misiunea ta, de rolul tau pe care il ai aici pe Pamant. E timpul sa lasi in urma anumite convingeri limitative, sa lasi in urma anumiti oameni care te trag in jos si sa isi asumi libertatea de a fii TU.
 

Invata de la natura, petrece timp si vezi cat de usor comunica pasarile intre ele, cat de usor inverzeste un copac, cat de frumoasa poate fi o floare doar pentru ca este. E timpul sa renunti la perfectiune si la dorinta de control. Da, vei fi expus pe scena vietii judecatilor si rautatilor, insa nu uita ca cei care judeca si critica in primul rand se critica si se judeca pe ei. Detaseaza-te si relaxeaza-te in timp ce iti asumi cu fiecare pas responsabilitatea vietii tale.
 

Te preocupa mult misiunea pe care o ai pe acest Pamant, in prima parte a lunii MAI ti se va da ocazia sa servesti lumii prin ceea ce esti. Scopul tau in aceasta viata este simplu; nu este, asa cum crezi tu, ceva maret. Poate fi doar sa zambesti si sa aduci bucurie celorlalti prin simpla ta prezenta, poate fi sa aduci copilasi speciali pe lume, poate fi sa ajuti pe altii oferindu-le o noua perspectiva asupra vietii.
 

Intreaba-te TIE ce iti aduce bucurie? Ce iti face sufletul sa vibreze? Ce ai face necontenit fara sa obosesti? Nu exista sa nu stii, da-ti voie sa simti si in fiecare zi alege sa faci cate un pas, sa faci cate ceva pentru a trai cu adevarat misiunea si scopul tau in aceasta viata.
 

Te astepti ca lucrurile sa se schimbe, uneori peste noapte, te astepti ca sa iti pice idei geniale doar pentru ca asa vrei, lucrurile nu sunt chiar atat de simple. DA, iti pot veni idei noi daca ALEGI sa schimbi modul in care ai gandit pana acum, DA, se poate face lumina intr-o situatie neclara daca tu iti iei valul de pe ochi, DA, poti face ceea ce iti doresti DOAR DACA e in armonie cu misiunea ta aici pe Pamant. Seteaza-ti intentia de a face ceea ce te pasioneaza, de a fii independent in gandire si fapte si nu o marioneta a altora, de a fii genial doar pentru ca stii ce vrei, de a fii atragator(oare) doar pentru ca oamenii vor sa aibe si ei bucuria pe care tu o emani. Pune iubire si fa cu iubire tot ceea ce faci si nu o sa mai simti poveri pe care le duci. Iubirea iti va deschide calea spre tot ceea ce tu ai nevoie acum si da, ai nevoie de o schimbare. Atunci cand faci ceea ce ai venit aici sa faci ti se pare ca tot Universul si toti ingerii lucreaza PENTRU tine si asa este. Atunci cand simti asta STII ca esti pe drumul cel bun si NIMIC nu te mai poate intoarce din cale. Stii ca TOT ce atingi se transforma in iubire si armonie. E ceea ce ai tu de facut in aceasta luna mai, luna schimbarii de perspectiva.
 

Si pentru ca vorbeam de iubire, in momentul in care te dedici misiunii tale va aparea si o noua relatie de iubire in viata ta sau relatia in care esti se va transforma astfel incat sa vibrati la unison. Insa atentie ca emotiile din aceasta luna vor fi foarte intense, tot ceea ce traiesti va fi foarte intens. Va trebui sa inveti sa iti exprimi emotiile, mai ales pe cele negative, intr-un mod asertiv. Nu mai poti nici sa le tii in tine si nici sa faci reprosuri sau sa arunci vorbele ca si sabiile.
 

Ti se va activa mult intuitia si parca ii vei simti mai bine pe cei din jur; pentru multi dintre voi va avea loc o crestere spirituala importanta data de relatiile personale si de lectiile pe care trebuie sa le invatati de la persoanele importante din viata voastra. Unii dintre voi va veti muta in casa noua si noul mediu sa va dea sansa sa experimentati mai mult noi sentimente.
 

In acelasi timp cu emotiile puternice vor veni si multe tipuri de frici, frici care vor incerca sa te tina pe loc, o lectie importanta a acestei luni va fi sa ne depasim fricile, sa le confruntam cu iubire si sa ne alegem relatiile pe care dorim sa le pastram in viata noastra. Tot timpul pastreaza-ti intentiile initiale, intreaba-te: Cum ma face sa ma simt aceasta persoana? Ce imi aduce in viata mea? Ce sentimente traiesc alaturi de ea? Cat de autentic(a) sunt in preajma ei? Apoi cere ghidare divina si relatiile se vor armoniza spre binele tau cel mai inalt. Nu uita ca poate va fi nevoie de o schimbare, poate te vei desparti de anumite persoane dar va fi doar spre binele tau. Incearca sa nu te lasi angrenat(a) in frica, iarta-te pe tine in primul rand si apoi pe cei din jurul tau. Esti copilul perfect al lui Dumnezeu si tot ceea ce se va intampla va fi spre binele tau asa ca sa nu iti fie frica de schimbare, sa nu iti fie frica sa te ierti, sa nu iti fie frica sa iubesti pentru ca intodeauna eliberarea a facut loc pentru altceva mai bun si mai benefic pentru tine.
 

Sfatul ingerilor pentru luna mai este sa eliberezi cat mai multe bagaje din trecut, sa te eliberezi de oamenii pe care ii cari in spate, sa inchei joburi sau proiecte care nu iti mai fac sufletul de vibreze, sa inchei TOT ceea ce nu iti mai serveste in acest moment. Arhanghelul Azrael este si el alaturi de noi sa putem „ingropa” tot ceea ce nu ne mai serveste dar el ne ajuta si sa depasim anumite momente din viata noastra, momente care ne-au PROGRAMAT pentru anumite relatii, anumite convingeri, o anumita VIATA. De aceea este atat de importanta aceasta luna pentru ca ne da SANSA UNEI NOI VIETI, nu doar a unui nou inceput. Ne dam seama cat de „eronat” gandeam, cat de multa putere am dat altora, cate compromisuri aiurea am facut.. insa ne iertam pentru tot si asa facem loc pentru noua viata care ne asteapta. Transformarea spirituala nu e usoara dar ea are loc doar daca facem LOC si locul e curat. Nu uita sa ceri ajutorul, sa mergi la psiholog, terapeut sau orice persoana care crezi ca te poate ajuta sa te eliberezi. Nu uita ca nu ai cum sa gresesti fata de altii, nu ai cum sa ii ranesti cu deciziile tale pentru ca indiferent ce decizie vei lua ea va fi asa cum este mai bine pentru toate partile implicate. Nu uita sa fii sincer(a) cu tine pentru ca altfel nu vei putea constientiza ce ai de schimbat, nu vei stii ce iti doresti, nu vei reusi sa CERI ceea ce ti se cuvine. Sfatul ingerilor este sa lucrati cu partea voastra feminina, gasiti resurse sa va activati feminitatea, barbati voi gasiti resurse sa va activati partea voastra feminina pentru a stii ce simte o femeie. Vindecati relatia cu mama voastra pentru a putea stii sa „hraniti” o relatie natural asa cum face orice mama.
 

Sfarsitul lunii se anunta cu petrecere, vei fii invitat(a) la un eveniment unde vei trai emotii intense. Tot la un eveniment te vei putea indragosti, vei putea simti emotii de adolescent(a) si ti se va parea ca esti la inceputul vietii.. asa si este. O noua viata se va asterne in calea ta, o viata in care primesti ghidare divina, in care esti invatat(a) sa iti asculti intuitia si sa stii cand e momentul sa iei decizii importante in viata ta. Arhanghelul Sandalfon este si el alaturi de tine sa iti arate cum sa comunici cu ingerii si cu Dumnezeu, iti va arata CLAR ce inseamna semnele divine si har domnului ca vei primi din plin.
 

In acelasi timp ingerii iti spun sa nu evadezi in viata lor, viata ta este aici pe PAMANT, nu cauta ghidare pentru orice, oricand si in orice moment ci doar atunci cand simti. ESTI AJUTAT(A) neconditionat insa viata ta o duci aici si va trebui sa inveti sa te impamantezi, sa traiesti ca un OM cu bune si cu rele, cu suisuri si coborasuri. Spre sfarsitul lunii vei fi invatat cum sa echilibrezi transformarea spirituala care va avea loc cu viata ta de zi cu zi. O sa reusesti pentru ca esti ghidat (a) la fiecare pas.
Asadar o luna de schimbari dar schimbari ce aduc multa armonie si usurare. 
Asa sa fie si asa este!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu