joi, 14 august 2014

Meditatie Speciala in comuniune cu momentul intrarii Soarelui in zodia FECIOARA 23 AUGUST ORA 19

Zodie feminina de pamant, predominant practica, materiala, guvernata de planeta MERCUR, planeta care sporeste spiritul comunicativ, inteligenta, elocventa, talentul oratoric, diplomatia, ingeniozitatea, abilitatea, dar si siretenia, instabilitatea, superficialitatea, tendinta spre inselatorie.
Nativul in Fecioara are o mare nevoie de a fi mereu in slujba altcuiva, dar de a se bucura si de recunoastere si respect din partea superiorilor. Este amabil, serviabil, supus, responsabil, dar exigent in munca, fara a reusi vreodata sa se ridice mai sus decat pozitia de simplu subaltern. Se mandreste cu realizarile sale si este un muncitor hotarat, credincios slujbei sale. Poate atinge succesul in domenii administrative sau orice alt domeniu in care trebuie sa lucreze in slujba altora (functionar public, comert, medicina), dar si in domenii legate de agricultura, animale, plante, alimentatie, chimie, farmacie, igiena, munca de precizie, calcul si analiza, artizanat. Din punctul de vedere al sanatatii, nu se bucura de o vitalitate prea solida, desi are o sanatate buna in general, dar uneori un simptom cat de mic poate duce la ipohondrie numai datorita grijii sale exagerate pentru propriul organism. Dovedeste mare interes pentru tot ce e in legatura cu sanatatea, terapii si diete, deci medicina – chiar si la nivel empiric – poate fi un capitol care ii suscita mereu interesul, ori pentru a aplica ceea ce afla asupra propriei persoane, ori pentru a ajuta pe altii.

 

Vom face o Meditatie Speciala in comuniune cu momentul intrarii Soarelui in zodia FECIOARA  23 AUGUST ORA 20, cost 20 lei.

Poate meditata orice persoana care doreste sa intre in rezonanta cu simbolistica constelatiei zodiei FECIOARA si cu planeta MERCUR.  O recomand celor care au zodia FECIOARA cat si celor care au ascedentul in zodia Fecioara, cei care au pe cineva drag in aceasta zodie si cei care doresc sa inteleaga aceasta zodie.

Aceasta meditatie poate fi reluata oricand pana in data de 22 spetembrie.

Inscrieri la adresa nagymelinda3@yahoo.com 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu