luni, 1 septembrie 2014

MESAJUL INGERILOR PENTRU LUNA SEPTEMBRIE 2014

"Practicand recunostinta ne putem deschide spre ghidarea divina. Luna aceasta vom primi multe idei noi, multe informatii care ne vor ajuta pe viitor. "
(ATMOSFERA GENERALA, urmeaza informatii detaliate de la ingeri pentru luna septembrie)
ATMOSFERA GENERALA
Luna SEPTEMBRIE e o luna care ne testeaza CREDINTA. Ni se cere sa protejam ceea ce am creat, sa ne asumam libertatea si succesul. Lucrurile nu vor merge usor in aceasta luna, vor fi multe provocari, va fi nevoie de timp sa luam unele decizii insa atata vreme cat avem credinta, atata vreme cat ne protejam de influenta celorlalti si a noastra, vom ajunge acolo unde ne-am dorit.
E necesar luna aceasta sa ne eliberam de orice indoieli, de frica si de orice fel de vina. E important sa renuntam la credintele limitative si sa devenim mai flexibili, mai adaptabili si sa fim mai deschisi la tot ce inseamna idei noi si noi oportunitati.
Practicand recunostinta ne putem deschide spre ghidarea divina. Luna aceasta vom primi multe idei noi, multe informatii care ne vor ajuta pe viitor. Pentru ca ni se va parea ca suntem testati la fiecare miscare pe care o facem e important sa fim prezenti si conectati la Sursa Divina si sa ne intrebam mereu: Este asta ceea ce vreau sa fac cu adevarat? Este potrivit pentru mine sa fac asta? Apoi ingerii ne vor ghida si ne vor arata cu grija si iubire fiecare pas pe care trebuie sa il facem.
Toata luna vom fi cu gandul sa incepem ceva nou sau vom fi „impinsi” sa iesim din zona de confort, important va fi sa nu ne pierdem simtul umorului, sa nu luam totul foarte in serios, sa facem totul cu iubire. Sa nu uitam: gandurile pozitive creeaza rezultate pozitive. 


Arhanghelul Mihail va fi cu noi permanent si ne va ajuta sa facem acele schimbari pozitive care sa ne aduca mai aproape de noi, de ceea ce ne dorim. Luna aceasta e important daca ne lipseste ceva sa invatam sa daruim.. daca nu avem bani.. daruim din ultimii banuti pe care ii avem, daca suntem tristi.. daruim "schita" de zambet pe care o putem simula si asa mai departe. E o lectie importanta care ne va ajuta sa trecem mult mai usor peste schimbarile din aceasta luna.
De asemenea e important sa cautam compania oamenilor frumosi, oamenilor care ne incarca de energie pozitiva si nu cei care ne solicita si ne storc de toata energia. Sunt in jurul nostru, sa socializam mai des si sa ne dam voie sa ne bucuram de tot ceea ce vine spre noi. Ca vorbim de energii, ingerii vor ne ajute luna aceasta sa ne echilibram energiile feminine cu cele masculine, asa ca dragi femei.. e timpul sa fiti FEMEI iar dragi barbati, e timpul sa va asumati responsabilitatea si rolul pe care il aveti in aceasta viata.

(urmeaza detaliile lunii septembrie)

Delia Muresan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu