luni, 2 martie 2015

Martie 2015 - Ghioceii creativitatii - aspecte numerologice

             Luna martie se afla sub guvernarea creativului 3. Vorbim mult, planuim multe, ne pregatim intens pentru lunile care vor urma. Vibratia lunii ne indeamna spre deschiderea potentialului creativ. Activarea darurilor inimii este favorizata in aceasta luna, ne bucuram de noroc in tot ceea ce tine de comunicare, arta, exprimarea sinelui - cu o mica atentionare - norocul vine mana in mana cu sinceritatea si deschiderea interioara. Incercarile de a minti si a ne minti vor fi in continuare amendate. Avem sustinere in tot ceea ce tine de exprimarea talentelor native, energiile vin in valuri puternice, valuri ce ne pot purta mai departe in calatoria noastra ori, daca nu suntem pregatiti, ne pot bulversa existenta. Lunile ianuarie si februarie par sa fi fost pregatirea necesara pentru a face fata cu succes vibratiilor tot mai puternice pe care le vom simti de-a lungul acestui an. 
                        Alaturi de 3 sta energia anului - 8. Prin impletirea celor doua vibratii, ambele puternice, ambele gata sa ne sustina in schimbarile pe care inima ne indeamna sa le facem putem manifesta acele aspiratii care servesc binelui nostru cel mai inalt, dar manifestarea apare ca o incununare a dezvoltarii interioare, a compsiunii, intelepciunii dobandite in urma meditatiei profunde asupra vietii. Suntem sustinuti in masura in care intelegem ca binele nostru nu poate fi separat de binele celuilalt, ca suntem toti expresii ale aceleiasi Divinitati care isi revarsa iubirea neconditionata fara a tine cont de culoare, religie, pozitie sociala etc. Aerele de superioritate, critica, judecatile impiedica aducerea in planul material a dorintelor noastre. Cu cat mai mult intelegem ca suntem frati in lumina, ca mii de fire nevazute ne unesc si ne poarta in calatoria spre casa, cu atat mai aproape suntem de implinire. 
                        Luna plina din 5 martie vine sa zdruncine ruinele trecutului de care inca ne agatam. Manifestam iubirea - daca ea este cea care ne anima existenta, sau temerile subconstiente, daca refuzam sa pasim inainte. Vibratia lunii pline, sub guvernarea lui 7, ne cheama spre descoperirea Maestrului interior. Avem puterea sa descoperim ca, dincolo de teama, judecata, egoism, dualitate se afla o intelepciune infinita care, daca este urmata, ne poate purta spre o implinire cu mult dincolo de asteptarile noastre. Cheia acestui moment este abandonarea in fata luminii, renuntarea la lanturile trecutului. 
                           Procesul de vindecare prin care trecem devine, luna aceasta, mai profund si poate fi resimtit cumva mai puternic. Noi usi se deschid in fata noastra. Putem alege sa trecem pragul sau sa ramanem in fata lui. Alegerea ne apartine.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu