vineri, 12 iunie 2015

Retrogradarea lui Neptun, Mercur mers direct

Retrogradarea lui Neptun pentru cateva luni bune si insemnatatea zilei de 12 iunie-Ziua este una complexa,cu aspecte subtile. Acum planeta Mercur revine la mersul ei direct,avand insa nevoie de timp ca sa accelereze. Se vor descalci niste ite,vom vedea clar ceva ce ne-a scapat ori se vor rezolva lucruri blocate de-a lungul lunii mai, ce tin de comunicare,de scoala,de contracte sau de drumuri.
Si daca o planeta personala ca Mercur merge direct incepand de acum,o alta transpersonala retrogradeaza pana in noiembrie –si ma refer la Neptun.
Neptun,planeta albastra are legatura cu Apa-elementul emotiilor,puterea constiintei,a misticismului dar si a clarviziunii. De asemenea reprezinta nevoia de odihna pentru a ne restabili echilibrul. Pe parcursul acestui traseu virtual inversat al planetei,talentele creative vor fi probabil mai amortite,in schimb se vor revigora expresiile artistice. Vor avea cateva luni bune la dispozitie managerii din domenii ca muzica,arta sau matematica sa isi demonstreze valoarea.
Vom fi mai sensibili la influentele externe,vom experimenta tot ce e legat de spiritualitate( pornind de la vise premonitorii si terminand cu telepatie si impresia ca retraim secvente ce le-am trait ca intr-o alta viata,vom descoperi secrete in spatele lucrurilor aflate la vedere ori vom vorbi despre sentimentele noastre.
Datorita unei supraincarcari psihice,vom fi din pacate ,mai receptivi la confuzie,mai indecisi,mai usor de inselat,mai dezamagiti,riscand sa alegem fuga de o realitate dura si ascunzisul intr-o realitate plasmuita de mintile noastre incetosate uneori de cate un viciu. In tot acest rastimp de cateva luni,evitati energiile negative din jur,evitati oamenii negativisti ,sa nu preluati tristetile celor din jur,sa evitati sa va victimizati si sa va martirizati, dar mai ales evitati drogurile,alcoolul si orice fel de alte stimulente mincinoase!
Incercati doar sa ajutati in mod detasat si sa raspanditi lumina in jur!


-----



Astăzi Mercur a revenit la mersul normal, însă ciclul retrogradării nu s-a finalizat.
Un ciclu de retrogradare începe cu momentul de staționare al planetei, iar apoi „mersul înapoi”. După ce își finalizează perioada de mers retrograd, planeta trebuie să ajungă la același grad de unde a început să meargă înapoi, acel moment fiind finalul efectiv al retrogradării.
În cazul de față Mercur a intrat în mers retrograd în data de 19 Mai 2015 04:50 (ora României) și se afla la gradul 13 Gemeni. Astăzi a început să reia mersul direct la 01:32. Fiind momentan la gradul 4 în Gemeni, Mercur trebuie să avanseze până la gradul 13 pentru a finaliza ciclul retrogradării. Momentul final al acestei retrogradări este data de 27 Iunie 2015 07:25, când Mercur reajunge la gradul 13 și 9 secunde în Gemeni.
Mersul normal își pune amprenta mai ales asupra structurilor intelectuale proprii. Adică dacă până acum nu puteam atinge toate aspectele unei probleme, din lipsa puterii de concentrare cauzată fiind de retrogradarea mercuriană, de acum acest efect s-a diminuat considerabil. Însă se menține efectele negative petrecute în contexte obiective. Exemplu: chiar dacă noi suntem prezenți cu 10 minute înainte de plecarea trenului este posibil ca întârzierea să fie cauzată de o defecțiune de ordin mecanic. Pe un mers retrograd posibilitatea de a întârzia se putea datora pierderii actelor sau uitarea orei de plecare.
Deci acum Mercur ne lasă să ne manifestăm liber capacitățile intelectuale, însă poate interveni prin mijloace indirecte.
SKAT

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu