duminică, 12 iulie 2015

Evenimente saptamana 13-19 IULIE (PLANETE SI INGERI)

Saptamana 13-19 iulie, este a 29  saptamana de peste an si este guvernata de planeta Venus. 

Avem o saptamana dinamica, care ne ajuta sa obtinem rezolvari importante la problemele care apar. Secretul consta in aceea de a nu fi delasatori.

Evenimentele astrologice sunt numeroase, dinamice, provocatoare de noi situatii si conjuncturi. Mercur si Marte merg din nou pas la pas si formeaza opozitie cu Pluton si cuadratura cu Uranus. In plus Soarele si Uranus sunt in aspect tensionat iar Venus si Saturn si ele in conflict. In acest fel ne simtim presati din toate directiile si pe toate planurile.

LUNA NOUA din Rac, de joi,16 iulie ora 4:24, amplifica emotiile, trairile si intuitia; de aceea este important sa tinem cont de toate mesajele pe care le primim la nivel subtil.
Meditatii speciale de comuniune cu luna noua.

Solutia este sa ne concentram pe ceea ce dorim sa se manifeste- pace, sanatate, eliberare de dependente - altfel vom aduce in experienta noastra ceea ce nu ne dorim. Sa ne concentram pe "DA"  si sa renuntam sa-l mai hranim pe "Nu".

Provocarea acestei saptamani este lipsa de consectenta si blocajul principal lipsa de compasiune. Atitudinea potrivita pentru aceasta saptamana este deshiderea catre nou.

In aceasta saptamana este indicat sa apelem la Ingerii Compasiunii. 
Ingerii Compasiunii ne dau incredere in compasiunea Divina, care gaseste intotdeauna cele mai potrivite solutii pentru fiecare persoana si situatie in parte, nu omite pe nimeni. Fiecare merita sa fie ajutat, insa pentru a primi acest ajutor trebuie ca fiecare sa contribuie cu ceva, si sa iti doresti sa mergi pe calea ta. 
Rugaciune: " Ingeri ai compasiuni, va rog sa vegheati asupra noastra si sa veniti in intampinarea necesitatilor. Sa ne deschideti sufletul astfel incat sa ne pese de oameni, animale, plante si MAMA PAMANT si sa vibram la nevoile lor reale. Sa avem discernamantul necesar pentru a descifra cu claritate situatiile sau persoanele care au nevoie de ajutor, astfel incat sa nu folosim cunoasterea intr-un mod care ar prejudia drumul amandurora. Va multumesc Ingeri ai Compasiune pentru manifestarea voasta, bun ramas.".

Divinitatea ne onoreaza intotdeauna alegerile, chiar si atunci cand noi insine ne tradam si apoi ne trage o lectie pentru a merge pe calea noastra. Pacea incepe cu asumarea responsabilitatii pentru cine suntem chiar acum, renuntand odata pentru totdeauna la judecare, condamnare si executare de sine sau asupra celorlalti!
Activitati cheie pentru aceasta saptamana pentru fiecare zodie:
Berbec - Prudenta
Taur - Obiectivitate
Gemeni - Selectivitate (in prima parte a saptamanii exista o exuberanta constructiva)
Rac - Tensiuni si conflicte (cel mai bun moment din an in care se pot reformula cererile si proiectele)
Leu - Odihna
Fecioara - Alegeri concrete
Balanta - Familia si traditia
Sagetator - Planuri de investiti
Scorpion - Studii si cercetare (posibilitatea descoperirii unor variante alternative la probleme sau blocaje)
Capricorn - Idei Importante
Varsator- Atentie la ganduri
Pesti - Comunicarea proiectelor.

Vrei sa primesti aceste informatii in fiecare saptamana? Trimite un mail la adresa: nagymelinda3@yahoo.com si specifica"informatii saptamanale". Donatia pentru aceste informatii este de 35 lei pentru 4 saptamani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu