joi, 11 februarie 2016

Initiere METATRON si Plasa de Platina - 17 Februarie

METATRON ne ajuta sa întelegem ca, atunci când ne simtim goi, apatici, tristi sau furiosi, iar problemele se tin lant de noi, nu suntem pe drumul cel bun. Atunci e momentul sa ne oprim si sa-l rugam pe Arhanghelul Metatron sa ne inspire si sa ne ghideze în gasirea drumului potrivit pentru noi însine. Pentru ca nu exista un drum mai bun sau mai putin bun, mai greu sau mai usor, ci doar drumul potrivit fiecaruia. Si nu-l vom gasi cautând modele în stânga si-n dreapta, ci numai în noi însine. Ne ajuta sa ne împlinim menirea în bucurie si sa întelegem ca starea de împlinire a oricarei fiinte umane este strâns legata de împlinirea menirii.

Arhanghelul Metatron ajuta la:
- hiperactivitate
- lucrul cu copiii;
- inregistrare si organizare;
- intelegere spirituala;
- sistematizare.

Este alaturi de noi atunci când trebuie sa depunem eforturi importante, în cele mai diverse situatii: relatii afective, împlinirea unor aspiratii, renuntarea la obiceiuri nocive, aplanarea conflictelor prin întelegerea cauzelor..

Plasă de Lumina e alcătuită din toate nuanţele sacre ale Razei de Platină. Această plasă poate fi folosită pentru vindecare şi invocarea Luminii necesare Iniţierilor şi Activărilor.
Metatron este un Arhanghel şi un Serafim care stă alături de Dumnezeu. Se presupune ca el a fost Profetul Enoh înainte ca Dumnezeu să-l transforme într-un Arhanghel. Sarcina sa principală în rândul instanţei cereşti este să menţină arhivele veşnice ale lui Dumnezeu (Arhivele Akashice), înregistrând fiecare eveniment care are loc şi creând altele noi.
Alte variante ale numele său sunt: Metatetron, Merraton şi Metaraon. Este Îngerul Protector al copiilor mic. 


Initierea la distanta costa 50 lei, va avea loc Miercuri, 17 Noiembrie ora 20:30.
Vei primi manualul in limba romana. 

Inscrierea se face la adresa de mail: nagymelinda3@yahoo.com. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu