marți, 15 martie 2016

Initiere Gendai Reiki Ho - 21-24 Martie

Este una dintre cele mai populare scoli Reiki din Japonia, recunoscuta pe plan mondial, este o forma moderna de Reiki ce imbina elementele specifice Reiki japonez practicat in cadrul Usui Reiki Gakkai cu elementele provenite din alte ramuri japoneze ale Reiki  si  cu metodele specifice in Reiki vestic.

Gendai Reiki Ho se învaţă în patru nivele Shoden (prima învăţătură), Okuden (învăţătura secretă), Shinpiden (misterele divinităţii) şi Gokuikaiden (cel mai înalt nivel). După parcurgerea ultimului nivel, Gokukaiden, veţi fi certificaţi ca şi Gendai Reiki Ho Shihan – maestru în şcoala Gendai, având posibilitatea înfiinţării propriei filiale de Gendai Reiki Ho.


Practic, Gendai este varianta de Reiki ajunsa in Occident direct din Japonia, ce-i drept de la un maestru care a facut in prealabil cunoştinţa şi cu şcolile occidentale de Reiki, descendente ale maestrei Takata. Daca utilizeaza aceleaşi simboluri ca şi Reiki Usui, are insa alte acordaje, mai apropiate de clasicul Reiju folosit de Mikao Usui.

Gendai Reiki Ho Shihan poate preda sistemul integral sau gradat în funcţie de decizia sa.
Rugămintea lui sensei Doi adresată tuturor celor care predau Gendai Reiki Ho a fost de a transmite mai departe exact aceleaşi informaţii pe care le-a prezentat dânsul fără ca acestea să sufere modificări.


Nivelul I - 120 lei, luni, 21 Martie.
Nivelul II- 160 lei, marti, 22 Martie.

Nivelul III  - 210 lei, miercuri, 23 Martie.
Nivelul IV - 300 lei. joi, 24 Martie.


Pentru inscrieri trimiteti mail la adresa nagymelinda3@yahoo.com va rog sa specificati nivelul la care doriti initierea.


In aceasta luna daca va inscrieti la o initiere REIKI* ve-ti primi un pachet: pretul initierii si o Reducere pentru o intalnire pe skype despre PASII DE A ATRAGE ABUNDENTA IN VIATA TA (in mod normal costa 100 lei) vei plati doar 50 lei.

* Un grad din oricare din acestea: Usui Shiki Ryoho, Karuna, Veritas, Seichim, Shambala sau Gendai.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu