miercuri, 23 noiembrie 2016

Cum functioneaza Theta Healing®


Theta Healing® lucrează la nivelul profund al mintii subconștiente, în ADN , la nivel celular, curăță convingerile negative, care te sabotează, te blochează în a avea tot ce iți dorești , convingeri pe care s-ar putea să nu le recunoști pe partea conștientă! 
subconscious-300x336
In ultimii ani au apărut numeroase tehnici de auto-dezvoltare și foarte multe persoane au început să-și conștientizeze gândurile, cuvintele și  folosesc afirmații pozitive ….este minunat :)
Motivul pentru care schimbarea comportamentelor negative pot fi uneori dificilă este dorința de a schimba comportamentul, fără a schimba convingerea de bază stocată în subconștient, care a creat comportamentul.
 Theta Healing® te ajută să descoperi și să schimbi sistemul credințelor  (convingerea cheie) care a creat  situația. Până când nu este schimbată credința la nivel subconștient, există  tendința de a cădea cu ușurință în tiparele vechi. 
Este asemenea curățării unei grădini !
Pentru a crea spațiu și un mediu în  care  plantele să se dezvolte, să crească frumos, este necesar să cureți rădăcinile buruienilor pentru a te asigura că nu cresc la loc. :)
După smulgerea buruienilor  ai făcut loc  plantelor să crească  sănătoase – acestea fiind gândurile noi, pozitive, care te ajută să duci o viață fericită și sănătoasă prin schimbarea tiparelor de gândire. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu