marți, 29 noiembrie 2016

Undele cerebrale ale creierului si Theta Healing®

În trecut se credea ca o stare theta a  undelor cerebrale poate fi accesată numai în timpul somnului sau printr-un proces lung  de meditație yoghin. În ThetaHealing® undele cerebrale „theta”  le poți  accesa rapid și conștient utilizând intuiția ta naturală și conectarea la energia Creație care se mișcă în tot și în toate . :)            
Brainwave-Frequency-Chart                                                                                                                                              Există cinci frecvente diferite ale undelor cerebrale: Beta, Alpha, Theta, Delta si GammaAceste frecvențe sunt în mod constant în mișcare, deoarece creierul produce continuu valuri în toate frecvențele.
 
unde thetaAlfa – starea de relaxare, meditație, deconectare de la stres, este punctul de legătura intre Beta și Theta. Persoanele care nu funcționează bine la această frecvență au dificultăți de memorie. 
Beta – starea conștientă când gândești, vorbești și comunici, creierul emite unde Beta, ești alert și activ. 
Delta – starea  inconștientă se întâmplă atunci când te afli în somn adânc (utilizată atunci când sună telefonul și intuitiv știi cine sună) 
Theta–  starea asemănătoare perioadei de început sau de sfârșit a somnului, de semiconştienţă, de meditație. Este o stare a reprogramării minții, a amintirii viselor și  auto-hipnotizării. Este  ca un vis treaz, în care îți trec multe imagini prin fața ochilor minții. În această stare ești mult mai receptiv(ă) la informație decât  în starea  normală. Theta a fost identificată ca poartă către învățare și memorie. În această stare se poate ajunge printr-o meditație specială, în care se induc informații legate de resetarea programelor care te sabotează şi înlocuirea lor cu altele benefice, aducătoare de sănătate. Odată învățată și practicată această tehnică, îți dezvolți și abilitățile intuitive. Înțelegi  cauzele problemelor de sănătate ori de altă natură din viață . Metoda este holistică și poate fi practicată de oricine, după ce a deprins-o sub atenția unui instructor Thetahealing. 
Gamma–  starea în care înveți și procesezi informațiile. Undele Gamma stimulează eliberarea endorfinelor Beta. Acestea sunt implicate în activitatea mentala superioara, inclusiv percepția și conștiința.
Starea  Theta-Gamma este potrivită pentru vindecarea instantanee. 

Un comentariu: