marți, 10 ianuarie 2017

Crearea și „descărcarea” Sentimentelor


„Atunci când descărcăm noi Sentimente, Convingeri și programe de genul ”Înțeleg și știu cum ”, creăm noi receptori și căi ale neuronilor în creier. Deși aceste căi există, repetarea noii acțiuni le face mai puternice. Cu cât folosiți mai mult acești receptori, cu atât o veți face mai ușor. Încă mai e nevoie de exercițiu. Încă mai este comportament nou. Încă ne supracorectăm. Creăm noi părți ale eului nostru. Ca un izvor de apă care își derivă cursul într-un nou canal, este nevoie de un flux continuu pentru a reprezenta un curs.” Vianna 
Cu ajutorul tehnicii ThetaHealing®, se “descarcă” energia unui sentiment , perspectiva și definiția Divină, în fiecare celulă a corpului ,în toată esența, în toate aspectele vieții, pe toate nivelele de convingere, pe toate nivelele de conștiință, în toate limbile, timpurile și spatiile…pentru binele cel mai înalt.
După primirea sentimentului ești pregătit(ă) pentru a crea schimbări în viata ta. Poți învață în câteva secunde, ceea ce se învață într-o viata întreagă sau poate niciodată.
love
Poate nu ai simțit niciodată în viață energia anumitor sentimente. Este posibil să fi fost traumatizat(ă) în copilărie și nu ai putut primi aceste sentimente sau le-ai pierdut undeva în drama Existenței.
Pentru a avea sentimente cum ar fi bucuria, să iubești și să fii iubit(ă) de cineva, sentimentul de a fi bogat sau orice alt sentiment cu care s-ar putea să nu fi familiarizat, Forța Creatoare va trebui să-ți arate cum să „simți” aceste sentimente. Acesta este motivul pentru care, atunci când iți dorești un suflet pereche sau iți dorești să fii bogat(ă), fericit(ă), împlinit(ă) sau multe alte dorințe, acestea nu se împlinesc. Dacă vrei să ți se împlinească dorințele, mai întâi este necesar să trăiești, să experimentezi aceste sentimente, emoții.
In lucrul cu sentimentele se obțin schimbări cu o viteza uimitoare. Poți învăța rapid ce anume se simte când ești iubit(ă), bogat(ă), respectat(ă) , apreciat(ă) … de asemenea, poți înțelege cum este să trăiești fără un sentiment negativ, creat de o obișnuintă.
De exemplu : “Știu cum este să trăiesc fără să mă simt oribil” .“Știu cum este să trăiesc fără să creez drame” …etc
Citește programele cu voce tare pentru a se întipări în memorie și să ai o acceptare conștientă a acestor programe. Liberul arbitru și acceptarea conștientă  fac această metodă să funcționeze rapid.

sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu