vineri, 6 decembrie 2013

Meditatii in rezonanta cu energia feminina

Energia feminină este energia de Acasă. Este energia Sursei Primare, Lumina curgătoare, Existenţa pură. Este energia care nu a fost încă manifestată, aspectul lăuntric al lucrurilor.
Energia feminină este atotcuprinzătoare şi oceanică ; ea nu este diferenţiată sau individualizată.

Shakti este energia, puterea imensă inerentă a universului. Tot ce se mişcă şi respiră este o manifestare a lui Shakti. Ea este misterul creator care se dezvăluie în lumi diferite în moduri diferite. Pentru omul de ştiinţă, Shakti înseamnă forţa activă ascunsă în materie. Unui psiholog, Shakti îi apare sub forma stimulilor externi care acţionează asupra minţii, iar pentru un mistic Shakti este experienţa spirituală a unităţii. Întregul edificiu al ştiinţei poate fi considerat ca fiind corelat cu noţiunea de Shakti.


Materia, energia, sunetul (elemente fundamentale ale ştiinţelor fizice) îşi manifestă puterea, natura lor esenţială. Tot ceea ce există are o putere de transformare, de devenire, de existenţă, de expansiune a naturii sale şi de a evolua, putere care este însăşi Shakti. 

In aceste meditatii ne vom conecta cu energia feminina, Shakti si cu Mama Natura. Aceste meditatii vor fi impartite in 2 parti: primele 15 minute vom dansa dupa inima noastra asa cum ne vine si apoi ne vom aseza in pozitia de meditatie, timp de 15 minute. 

Investitie 35 lei. Vom medita de luni 9.12-vineri 13.12. 2013 in fiecare seara la ora 20.

Pentru inscriere scrieti un mail la adresa: nagymelinda3@yahoo.com .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu